Kan jeg bruge flere Ethernet-switche?
Kan jeg bruge flere Ethernet-switche?

Video: Kan jeg bruge flere Ethernet-switche?

Video: Kan jeg bruge flere Ethernet-switche?
Video: Hub, Switch, & Router Explained - What's the difference? 2024, Kan
Anonim

Hvis en single kontakt har ikke nok porte til hele din netværk , dig kan forbinde skifter sammen ved at kæde dem sammen. I stedet for dig kan daisy-chain to kontakter blot ved at tilslutte en hvilken som helst port på den første kontakt til enhver port på den anden kontakt . Bemærk, at du ikke bør kæde mere end tre skifter sammen.

I denne forbindelse, hvor mange switches kan du stable?

8 kontakter

Kan jeg desuden kaskade Ethernet-switche? Til kaskade netværksswitch ved daisy chaining topologi eller stjernetopologi er en enkel måde at forbinde flere netværksswitch . Også alle Ethernet-switche skal stables sammen, så det ikke understøtter separat placering.

Heri, kan du køre en Ethernet-switch fra en anden switch?

Ja der vilje være ingen problemer med at forbinde to skifter sammen:). Bare brug en af det eksisterende kontakt porte til at linke i den nye kontakt . En anden alternativ ville være at installere en ny kontakt med højere kapacitet (24-porte).

Er det OK at kæde Ethernet-switche?

Hvis en single kontakt har ikke nok porte til hele din netværk , kan du tilslutte skifter sammen ved tusindfryd - lænke dem. I stedet kan du tusindfryd - kæde to skifter blot ved at tilslutte en hvilken som helst port på den første kontakt til enhver port på den anden kontakt . Bemærk, at du ikke bør kæde mere end tre skifter sammen.

Anbefalede: