Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder kode-tag i HTML?
Hvad betyder kode-tag i HTML?

Video: Hvad betyder kode-tag i HTML?

Video: Hvad betyder kode-tag i HTML?
Video: 5 HTML tags you didn't know were a thing 2024, Kan
Anonim

Den < kode > tag i HTML er bruges til at definere stykket computer kode . Det kode tagis en bestemt type tekst, der repræsenterer computeroutput. HTML giver mange metoder til tekstformatering men< kode > tag er vises med fast bogstavstørrelse, skrifttype og mellemrum.

Bare så, hvad er kode-tag i HTML?

HTML < kode > Tag Den < kode > tag bruges til at indsætte fragmenter af programmet kode , variabler osv. ind i en HTML dokument. I browseren er kode vises i en skrifttype med monospace (en skrifttype, hvor alle tegn har samme bredde) af den mindre størrelse.

Desuden, hvad er tagnavn HTML? Det navn attribut angiver en navn for den element . Det her navn attribut kan bruges til at henvise til element i et JavaScript. For formularelementer bruges den også som reference, når dataene indsendes, For iframe element det kan bruges til at målrette en formularindsendelse.

På samme måde bliver det spurgt, hvilke tags er tilgængelige i HTML?

Grundlæggende HTML

Tag Beskrivelse
Definerer oplysninger om dokumentet
Definerer en titel for dokumentet
Definerer dokumentets krop

til

Definerer HTML-overskrifter

Hvad er et forældet tag i HTML?

Forældede tags og attributter er dem, der er blevet erstattet af andre, nyere, HTML konstruktioner. Forældede tags er stadig inkluderet i HTML ordførerens anbefaling, men er tydeligt markeret som forældet . Enkelt gang forældet , tags kan godt blive forældet. Udkastet "opfordrer kraftigt" til ikke at bruge forældede tags.

Anbefalede: