Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder stil i HTML?
Hvad betyder stil i HTML?

Video: Hvad betyder stil i HTML?

Video: Hvad betyder stil i HTML?
Video: Learn HTML span & div in 2 minutes 🏁 2024, Kan
Anonim

Definition og brug

Den < stil > tag bruges til at definere stil information til en HTML dokument. Inde i < stil > element du angiver hvordan HTML elementer skal gengives i en browser. Hver HTML dokument kan indeholde flere < stil > tags.

Derfor, hvad er en stil i HTML?

HTML | stil attribut. Styles i HTML er grundlæggende regler, der beskriver, hvordan et dokument vil blive præsenteret i en browser. Stil oplysninger kan enten vedhæftes som et separat dokument eller indlejret i HTML dokument. Ekstern Stil Ark: I denne metode bruges elementet til at pege på en ekstern CSS-fil.

Man kan også spørge, hvad HTML forklare? Hypertext Markup Language ( HTML ) er standardopmærkningssproget for dokumenter, der er designet til at blive vist i en webbrowser. HTML giver et middel til at skabe strukturerede dokumenter ved at angive strukturel semantik for tekst såsom overskrifter, afsnit, lister, links, citater og andre elementer.

Ved også, hvordan anvender jeg en typografi i HTML?

Kapitel Resumé

  1. Brug HTML-stilattributten til inline-styling.
  2. Brug HTML-elementet til at definere intern CSS.
  3. Brug HTML-elementet til at henvise til en ekstern CSS-fil.
  4. Brug HTML-elementet til at gemme og elementer.
  5. Brug egenskaben CSS-farve til tekstfarver.

Hvad er Hgroup?

HTML < hgruppe > tag bruges til at definere overskriften på et HTML-dokument eller en sektion. Mere specifikt bruges det til at gruppere et sæt af

Anbefalede: