Hvad er stil klart både i CSS?
Hvad er stil klart både i CSS?

Video: Hvad er stil klart både i CSS?

Video: Hvad er stil klart både i CSS?
Video: CSS Float and Clear Properties 2024, April
Anonim

klar : begge får elementet til at falde under alle flydende elementer, der går forud for det i dokumentet. Du kan også bruge klar :venstre eller klar :right for at få det til at falde under kun de elementer, der er blevet svævet til venstre eller højre.

Tilsvarende, hvad er klart både i CSS?

I dette tilfælde, klar : begge ; blev brugt til at sikre, at sidefoden rydder forbi elementer, der flyder i begge retninger. Men du kan også klar enten til venstre eller højre, i hvilket tilfælde elementet vil bevæge sig under elementer, der flyder i den retning, men ikke den anden.

Derudover, hvilken fri ejendom er ikke tilladt? Det klar ejendom angiver, på hvilke sider af et element flydende elementer er ikke tilladt at flyde.

Definition og brug.

Standard værdi: ingen
Animerbar: ingen. Læs om animerbar
Version: CSS1
JavaScript-syntaks: object.style.clear="begge" Prøv det

Ligeledes spørger folk, hvad er den klare egenskab i CSS?

CSS | klar Ejendom . Det klar ejendom bruges til at angive, hvilken side af flydende elementer, der ikke må flyde. Den indstiller eller returnerer elementets position i forhold til flydende objekter. Hvis elementet kan passe vandret i rummet ved siden af et andet element, som er flydende, vil det.

Hvordan klarer man en float i CSS?

Den mest almindelige måde at bruge klar ejendom er efter du har brugt en flyde egenskab på et element. Hvornår rydde flåd , bør du matche klar til flyde : Hvis et element er svævet til venstre, så skal du klar til venstre.

Anbefalede: