Indholdsfortegnelse:

Hvordan placerer du Absolute i CSS?
Hvordan placerer du Absolute i CSS?

Video: Hvordan placerer du Absolute i CSS?

Video: Hvordan placerer du Absolute i CSS?
Video: How to Eliminate Render-Blocking Resources on WordPress (CSS + JavaScript) 2024, Kan
Anonim

Absolut

I position : relativ, elementet er placeret i forhold til sig selv. Imidlertid er et absolut positioneret element i forhold til dets moderselskab. Et element med position : absolut fjernes fra det normale dokumentflow. Den placeres automatisk til startpunktet (øverste venstre hjørne) af dets overordnede element.

Heraf, hvad betyder absolut position i CSS?

Absolut . Stilling absolut tager dokumentet ud af dokumentflowet. Det her midler at den ikke længere fylder noget som statisk og relativ gør . Hvornår position absolut bruges på et element, placeres det absolut med reference til den nærmeste forælder, der har en position relativ værdi.

hvordan placerer man et element relativ i CSS? 2 svar. position : absolut vilje position det element efter koordinater, i forhold til den nærmeste forfader, dvs. den nærmeste forælder, som ikke er det position : statisk. Få dine fire div'er indlejret inde i målet div , giv målet div position : i forhold , og brug position : absolut på de andre.

Og hvordan bruger du position absolut og relativ?

Hvis du angiver position : i forhold , så kan du brug top eller bund og venstre eller højre for at flytte elementet i forhold hvor det normalt ville forekomme i dokumentet. Stilling Absolut : Når du angiver position : absolut , fjernes elementet fra dokumentet og placeres præcis, hvor du beder det gå.

Er opacitet nedarvet CSS?

Gennemsigtighed . Det Gennemsigtighed ejendom i CSS angiver, hvor gennemsigtigt et element er. Gennemsigtighed har en standard startværdi på 1 (100 % uigennemsigtig ). Gennemsigtighed er ikke nedarvet , men fordi forælderen har Gennemsigtighed det gælder for alt i den.

Anbefalede: