Hvad er pivot i SQL-forespørgsel?
Hvad er pivot i SQL-forespørgsel?

Video: Hvad er pivot i SQL-forespørgsel?

Video: Hvad er pivot i SQL-forespørgsel?
Video: SQL Query - Convert data from Rows to Columns | Pivot 2024, Kan
Anonim

SQL Server PIVOT operatoren roterer et udtryk med tabelværdi. Den omdanner de unikke værdier i én kolonne til flere kolonner i outputtet og udfører aggregering af eventuelle resterende kolonneværdier.

Med hensyn til dette, hvad er pivot i SQL?

SQL PIVOT og UNPIVOT er to relationelle operatorer, der bruges til at konvertere et tabeludtryk til et andet. OMDREJNINGSPUNKT bruges når vi ønsker at overføre data fra rækkeniveau til kolonneniveau og UNPIVOT bruges når vi vil konvertere data fra kolonneniveau til rækkeniveau.

Derudover, hvordan bruger du pivot og Unpivot i SQL? Det OMDREJNINGSPUNKT statement bruges til at konvertere tabelrækker til kolonner, mens UNPIVOT operator konverterer kolonner tilbage til rækker. Vende en OMDREJNINGSPUNKT erklæring henviser til processen med at anvende UNPIVOT operatør til det allerede PIVOTED-datasæt for at hente det originale datasæt.

Desuden, hvad er en pivoterklæring?

OMDREJNINGSPUNKT roterer et udtryk med en tabelværdi ved at omdanne de unikke værdier fra én kolonne i udtrykket til flere kolonner i outputtet. Syntaksen for OMDREJNINGSPUNKT provider er enklere og mere læsbar end den syntaks, der ellers kan angives i en kompleks serie af SELECTCASE udsagn.

Hvad er pivotforespørgsel?

EN PIVOT-forespørgsel er i bund og grund et SELECT, der angiver, hvilke kolonner du ønsker, og hvordan OMDREJNINGSPUNKT og GRUPPER dem. At skrive en pivot-forespørgsel , følg disse trin. (3) Vælg en aggregeringsfunktion til at håndtere ikke-unikke data, selvom du ikke forventer at få brug for det. MAX, MIN, AVG og SUM er muligheder.

Anbefalede: