Hvad er Pivot SQL?
Hvad er Pivot SQL?

Video: Hvad er Pivot SQL?

Video: Hvad er Pivot SQL?
Video: SQL Tutorial - PIVOT 2024, Kan
Anonim

SQL Server omdrejningspunkt Introduktion

SQL Pivot er en af de teknikker, der tillader transponering af rækker til kolonner og udfører mulige aggregeringer undervejs. SQL PIVOT transponerer et tabelværdiudtryk fra et unikt sæt værdier fra én kolonne til flere kolonner i outputtet og udfører aggregeringer

Derfor, hvad er brugen af pivot i SQL?

SQL PIVOT og UNPIVOT er to relationelle operatorer, der er Brugt at konvertere et tabeludtryk til et andet. OMDREJNINGSPUNKT er Brugt når vi ønsker at overføre data fra rækkeniveau til kolonneniveau og UNPIVOT er Brugt når vi ønsker at konvertere data fra kolonneniveau til rækkeniveau.

Udover ovenstående, hvad er pivot i Oracle SQL? Beskrivelse. Det Oracle PIVOT klausul giver dig mulighed for at skrive en krydstabuleringsforespørgsel, der starter i Oracle 11 g. Det betyder, at du kan samle dine resultater og rotere rækker i kolonner.

Desuden, hvad er en pivoterklæring?

OMDREJNINGSPUNKT roterer et udtryk med en tabelværdi ved at omdanne de unikke værdier fra én kolonne i udtrykket til flere kolonner i outputtet. Syntaksen for OMDREJNINGSPUNKT provider er enklere og mere læsbar end den syntaks, der ellers kan angives i en kompleks serie af SELECTCASE udsagn.

Hvordan pivoterer jeg data i SQL?

Resumé: i denne tutorial lærer du, hvordan du bruger SQL Server OMDREJNINGSPUNKT operator til at konvertere rækker til kolonner.

Introduktion til SQL Server PIVOT-operatør

  1. Først skal du vælge et basisdatasæt til pivotering.
  2. For det andet skal du oprette et midlertidigt resultat ved at bruge en afledt tabel eller fælles tabeludtryk (CTE)
  3. For det tredje skal du anvende PIVOT-operatøren.

Anbefalede: