Hvad er de komplekse datatyper i svin?
Hvad er de komplekse datatyper i svin?

Video: Hvad er de komplekse datatyper i svin?

Video: Hvad er de komplekse datatyper i svin?
Video: Apache Pig Data Types : How to define data types in apache Pig 2024, April
Anonim

Komplekse typer . Svin har tre komplekse datatyper : kort, tupler og tasker. Alle disse typer kan indeholde data af enhver type , herunder andre komplekse typer . Det er altså muligt at have et kort, hvor værdifeltet er en pose, som indeholder en tupel, hvor et af felterne er et kort.

Heri, hvad er standarddatatypen for felter i pig?

bytearray: Bruges til at repræsentere bytes. Det er standard datatype . Hvis du ikke angiver en datatype for en arkiveret, derefter bytearray datatype er tildelt til Mark.

Udover ovenstående, hvad er relation i gris? EN Grise forhold er en pose tupler. EN Grise forhold ligner en tabel i en relationsdatabase, hvor tuplerne i posen svarer til rækkerne i en tabel.

Med hensyn til dette, hvad er flad i gris?

Det FLADDE operator, som er en aritmetisk operator, ligner en UDF rent syntaktisk, men det er faktisk en operator, der ændrer strukturen af tupler og poser på en måde, som en UDF ikke kan. Flad un-nests tupler samt tasker. Til tupler, flade erstatter felterne i en tupel i stedet for tuplen.

Hvad er pig Big Data?

SVIN Hadoop Svin er et højt niveau data flow-system, der gør dig til en simpel sprogplatform populært kendt som Svin Latin, der kan bruges til at manipulere data og forespørgsler. Svin bruges af Microsoft, Yahoo og Google til at indsamle og opbevare store data sæt i form af webcrawl, klik-streams og søgelogs.

Anbefalede: