Indholdsfortegnelse:

Er Multi Purpose polyfilla vandtæt?
Er Multi Purpose polyfilla vandtæt?

Video: Er Multi Purpose polyfilla vandtæt?

Video: Er Multi Purpose polyfilla vandtæt?
Video: Sådan repareres en lækker toiletcistern med dobbelt trykknapper 2024, Kan
Anonim

Polycell multifunktionel Ydre Polyfilla Ready Mixed er et hårdt udvendigt spartelmasse, der er velegnet til alle udvendige påfyldningsopgaver. Det sætter i 60 minutter til en grå vejrbestandig finish, der accepterer bolte og skruer og ikke krymper eller revner. Hård vejrbestandig formulering. Sætter i 60 minutter til en grå, vejrbestandig Afslut.

Heri, er polyfilla vandtæt?

Polycelle Fugtbestandig Polyfilla . Det her vandtæt filler opnår en revnefri fyldning mellem to overflader, hvor der kan forekomme bevægelse. Kontrolleret påføring fra røret er ideel til lange lineære mellemrum. Vandtæt formulering sikrer en varig reparation i køkkener og badeværelser.

Man kan også spørge, er fillers vandtætte? det er vandtæt ved 3 mm tykkelse. Den er også velegnet til overfladenivellering og kan også bruges til at reparere armeret beton. Når den er tør, er den let at slibe til en meget glat finish og vil ikke blinke eller grine gennem efterfølgende maling. Vandtæt Murværk Fyldstof kan også påføres fugtige overflader.

Derudover, er udvendig polyfilla vandtæt?

Polycell's Udvendig Polyfilla er designet som en multifunktion fyldstof , velegnet til alle ydre murværksreparationer op til 10 mm dybde. Det fyldstof leveres færdigblandet, så kan bruges med det samme for at få udført dine reparationer så hurtigt som muligt. Den tørrer til en grå, vejrbestandig finish, der kan bores for at acceptere bolte og skruer.

Hvordan bruger du polyfilla til flere formål?

Hvordan man ansøger

  1. Sørg for, at overflade og revne er tørre og fri for løst materiale.
  2. Rør søm og skruehoveder ind med oliebaseret maling.
  3. Rør til en cremet konsistens.
  4. Tryk i revnen med en påfyldningskniv, glat af med en våd kniv.
  5. For dybere reparationer, over 10 mm, opbygges i lag, så de tørrer mellem påføringerne.

Anbefalede: