Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruger du Freenode i IRC?
Hvordan bruger du Freenode i IRC?

Video: Hvordan bruger du Freenode i IRC?

Video: Hvordan bruger du Freenode i IRC?
Video: СКУМБРИЯ вкуснее КРАСНОЙ РЫБЫ. РЕЦЕПТ за КОПЕЙКИ. Мурманское САЛО. 2024, Kan
Anonim

Du kan oprette forbindelse til freenode ved at pege din IRC klient på chat. freenode .net på portene 6665-6667 og 8000-8002 til almindelig tekstforbindelser eller portene 6697, 7000 og 7070 for SSL-krypterede forbindelser.

Heri, hvordan forbinder jeg til IRC?

Opret forbindelse til et IRC-netværk

  1. Tryk på + i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på Tilføj netværk, og vælg det IRC-netværk fra listen, du gerne vil deltage i, eller tryk på Custom Network og indtast detaljerne.
  3. Indtast navnet på det chatrum, du gerne vil deltage i, eller vælg chatrummene fra listen, og tryk derefter på Deltag.

For det andet, hvad er en IRC-kanal? Internet Relay Chat ( IRC ) er en applikationslagsprotokol, der letter kommunikation i form af tekst. IRC klienter er computerprogrammer, som brugere kan installere på deres system eller webbaserede applikationer, der kører enten lokalt i browseren eller på en tredjepartsserver.

Spørgsmålet er også, hvordan registrerer jeg en kanal på IRC?

Trin

  1. Vælg et kanalnavn. IRC-kanalnavne starter med et #, og Freenodes politik dikterer, at "off topic"-kanaler skal starte med ##; f.eks. ##min kanal.
  2. Deltag i den valgte kanal.
  3. Registrer kanalen med ChanServ-bot.
  4. Kanalen er nu registreret!
  5. Når du vil blive kanaloperatør igen, så spørg ChanServ.

Er discord en IRC?

Uenighed er en proprietær freeware VoIP-applikation og digital distributionsplatform - oprindeligt designet til videospilfællesskabet - der specialiserer sig i tekst-, billed-, video- og lydkommunikation mellem brugere i en chatkanal. Uenighed kører på Windows, macOS, Android, iOS, Linux og i webbrowsere.

Anbefalede: