Bruger kolben nginx?
Bruger kolben nginx?

Video: Bruger kolben nginx?

Video: Bruger kolben nginx?
Video: Testing Python ARM Assembly Project with Pytest & Selenium | Part 2 of 2 2024, Kan
Anonim

Kolbe er en let Python-webramme, og nginx er en meget stabil webserver, der fungerer godt på billig hardware. I dette indlæg vil jeg guide dig gennem processen med at installere og konfigurere nginx server til vært Kolbe baserede applikationer.

Med hensyn til dette, har kolben brug for nginx?

hvis du vil have at løbe Kolbe i produktionen, skal du sørge for at bruge en produktionsklar webserver som Nginx , og lad din app blive håndteret af en WSGI-applikationsserver som Gunicorn. Hvis du planlægger at køre på Heroku, leveres en webserver implicit.

Udover ovenstående, hvilken webserver er kolbe? Werkzeug er standard WSGI-serveren til kolbeapplikationer, men i produktionen skal du bruge modne servere som f.eks. Gunicorn at køre Flask Applications.

Ligeledes er flask god til webudvikling?

Oprindeligt besvaret: Hvorfor skal vi bruge Kolbe til web-udvikling ? Kolbe er en lettere vægtramme til Python. Det er et værktøj til at oprette websteder hurtigere. Det er ikke påkrævet, rammer er det aldrig, men det gør det udvikling hurtigere ved at tilbyde kode til alle mulige processer som databaseinteraktion eller filaktivitet.

Er flask en WSGI-server?

Kolbe er en fantastisk mikrowebramme til Python, dog er det ikke et native websprog. Så for at få vores Python-kode til at køre på et web server er tricky. Apache vil bruge WSGI fil for at få adgang til vores Kolbe ansøgning, så WSGI fil tillader Apache at interagere med Python, som om den er native. Det er et simpelt script.

Anbefalede: