Hvor er bogmærkerne gemt i Chrome?
Hvor er bogmærkerne gemt i Chrome?

Video: Hvor er bogmærkerne gemt i Chrome?

Video: Hvor er bogmærkerne gemt i Chrome?
Video: Where Are Chrome Bookmarks Stored - It Is Simple - How To Find Chrome Bookmarks 2024, Kan
Anonim

Find din Bogmærke Filer i Windows

Placeringen af filen er i din brugermappe i stien "AppDataLocalGoogle Chrome User DataDefault." Hvis du vil ændre eller slette bogmærker fil af en eller anden grund, bør du afslutte Google Chrome først.

Hvordan gendanner jeg på denne måde mine bogmærker på Google Chrome?

Hvis du lige har slettet en bogmærke eller bogmærke mappe, kan du bare trykke på Ctrl+Z i biblioteksvinduet eller Bogmærker sidebjælken for at bringe den tilbage. I biblioteksvinduet kan du også finde kommandoen Fortryd i menuen "Organiser". Hvis du har slettet bogmærker for et par dage siden, brug Gendan undermenu under Import og sikkerhedskopiering.

Efterfølgende er spørgsmålet, er Chrome-bogmærker gemt på Google-kontoen? Det bogmærker synkroniseringsfunktion i GoogleChrome sikkerhedskopierer din browser bogmærker til din Google-konto og synkroniserer dem, når du er tændt Chrome på en anden computer. Her er en trin for trin guide til hele processen. Klik på skruenøgleikonet, der vises øverst til højre i din Google Chrome browser.

Simpelthen, hvordan overfører jeg mine Chrome-bogmærker til en ny computer?

  1. Åbn Chrome.
  2. Gå til google.com/bookmarks.
  3. Log ind med den samme Google-konto, som du brugte med GoogleToolbar.
  4. Klik på Eksporter bogmærker til venstre.
  5. Klik på Mere øverst til højre.
  6. Vælg Bogmærker Importer bogmærker og indstillinger.
  7. Fra rullemenuen skal du vælge Bogmærker HTML-fil.
  8. Vælg Vælg fil.

Hvor blev mine bogmærker af i Chrome?

I Chrome , gå til Indstillinger > Avancerede synkroniseringsindstillinger (under sektionen Log på), og skift synkroniseringsindstillingerne, så Bogmærker er ikke synkroniseret, hvis de i øjeblikket er indstillet til at synkronisere. Tæt Chrome . Tilbage i Chrome brugerdatamappe, find en anden " Bogmærker " fil uden en udvidelse. Omdøb den til "Bookmarks2.bak"

Anbefalede: