Er SSIS inkluderet i SQL Server 2017?
Er SSIS inkluderet i SQL Server 2017?

Video: Er SSIS inkluderet i SQL Server 2017?

Video: Er SSIS inkluderet i SQL Server 2017?
Video: ПРИМЕР Диаграммы потоков данных [Как создать диаграммы потоков данных] 2024, Kan
Anonim

Ny i SQL Server Dataværktøjer (SSDT)

Du kan nu udvikle dig SSIS projekter og pakker, der er målrettet SQL Server versioner fra 2012 til og med 2017 i Visual Studio 2017 eller i Visual Studio 2015.

Er SSIS i denne forbindelse en del af SQL Server 2017?

SSIS findes som en del af SQL Server 2017 Developer Edition. Kilde: Se SQL Server 2017 Datablad for Developer Edition.

Hvor er SSIS-pakker gemt i SQL Server 2017? Standardmappen er Pakker mappe, placeret i %Program Files%Microsoft SQL Server 100DTS. MSDB-mappen viser integrationstjenesterne pakker der har været gemt til SQL Server msdb-database på server . Tabellen sysssispackages indeholder pakker gemt til msdb.

Udover ovenstående, kommer SSIS med SQL Server?

SQL Server Integration Services ( SSIS ) er en komponent i Microsoft SQL Server databasesoftware, der kan bruges til at udføre en bred vifte af datamigreringsopgaver. I modsætning til DTS, som var inkluderet i alle versioner, SSIS er kun tilgængelig i "Standard", "Business Intelligence" og "Enterprise" udgaver.

Indeholder SQL Server 2017 Management Studio?

Vi installerer SQL Server 2017 i denne guide. Du kan download det til Windows og Linux, men du kan ikke installere Microsoft SQL Management Studio på Linux i øjeblikket, så vi anbefaler, at du holder dig til Windows. Vi anbefaler en Custom installation, da denne giver dig mulighed for at vælge, hvad du vil installere fra de udvidede værktøjer.

Anbefalede: