Indholdsfortegnelse:

Hvordan højreklikker du på en Samsung tablet?
Hvordan højreklikker du på en Samsung tablet?

Video: Hvordan højreklikker du på en Samsung tablet?

Video: Hvordan højreklikker du på en Samsung tablet?
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, April
Anonim

Hvordan højreklikker jeg på en tablet med touchskærm?

  1. Rør ved emnet med din finger eller pennen, og hold fingeren eller pennen trykket forsigtigt ned. Om et øjeblik vil en firkant eller cirkel dukke op, vist i figuren øverst til venstre.
  2. Løft din finger eller stylus, og den ret - klik menuen vises med en liste over alle de ting, du kan gøre med det element.

På samme måde, hvordan højreklikker du på en tablet?

Tryk: Svarer til venstre mus klik . Tryk-og-hold (langt tryk): Svarer til ret mus klik . Træk med én finger: På tablet , tryk-og-træk-bevægelsen med én finger kan bruges til at markere tekst eller til at trække rullepanelet.

Man kan også spørge, hvordan højreklikker man på en Android-telefon? På telefonen er adfærden af nogle bevægelser anderledes, som nævnt nedenfor:

  1. Tryk: Svarer til venstre museklik.
  2. Tryk-og-hold (langt tryk): Svarer til højre museklik.
  3. Træk med én finger:
  4. Tryk med to fingre: Skift pegefelttilstand.
  5. Træk med to fingre: Rul vindue.

Spørgsmålet er også, hvordan højreklikker du på en tablet uden mus?

A. Du kan udføre hvad der svarer til en muserettigheder - klik på en berøringsskærm i Windows tablet ved at trykke på et ikon med din finger og holde det der, indtil en lille boks vises. Når det sker, skal du løfte fingeren, og den velkendte kontekstmenu falder ned på skærmen.

Hvordan højreklikker jeg på en iPhone?

Til " ret - klik " på en iPhone , tryk på din skærm, som du plejer, men lad fingeren være på plads i et helt sekund. Prøv det på et weblink i Safari. Hvis det udføres korrekt, dukker en menu med muligheder op i stedet for at browseren følger linket.

Anbefalede: