Hvad er en block chain-konto?
Hvad er en block chain-konto?

Video: Hvad er en block chain-konto?

Video: Hvad er en block chain-konto?
Video: Как работает блокчейн? Простое объяснение 2024, April
Anonim

Blockchain er en elektronisk hovedbog (digital database), som fører en uforanderlig registrering af dataoperationer. Disse operationer er grupperet i " blokke ". Dataene decentraliseres og lagres på tværs af netværket. Hver og en blok er knyttet til den forrige og tidsstemplet. Disse links skaber " kæder ”.

Når du holder dette i øjesyn, hvad er en Blockchain-konto?

EN blockchain pung er en digital pung der giver brugerne mulighed for at administrere bitcoin og ether. Blockchain tegnebog leveres af Blockchain , et softwarefirma grundlagt af Peter Smith og Nicolas Cary.

På samme måde, hvordan fungerer en blokkæde? EN Blockchain er en type dagbog eller regneark, der indeholder oplysninger om transaktioner. Hver transaktion genererer en hash. Hvis en transaktion godkendes af et flertal af noderne, skrives den ind i en blok . Hver blok henviser til det foregående blok og sammen laver Blockchain.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er Blockchain i enkle vendinger?

Blockchain er en distribueret database, der findes på flere computere på samme tid. Det vokser konstant, efterhånden som nye sæt optagelser, eller 'blokke', føjes til det. Hver blok indeholder et tidsstempel og et link til den forrige blok, så de danner faktisk en kæde.

Hvad bruges Blockchain-appen til?

Blockchain .com. Blockchain .com (tidligere Blockchain .info) er en Bitcoin blok explorer-tjeneste, samt en understøttende cryptocurrency-pung Bitcoin , Bitcoin Kontanter og Ethereum. De giver også Bitcoin datadiagrammer, statistik og markedsinformation.

Anbefalede: