Er hurtig opstart det samme som sikker opstart?
Er hurtig opstart det samme som sikker opstart?

Video: Er hurtig opstart det samme som sikker opstart?

Video: Er hurtig opstart det samme som sikker opstart?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Hurtig opstart , i stedet for UEFI Secure Boot . Der kan være nogle situationer, hvor Sikker opstart er ikke nyttigt, og Hurtig opstart er et alternativ, som er hurtig men ikke SIKKER.

Hvad er sikker opstart i denne forbindelse?

Sikker boot eller Microsoft sikker støvle er en funktion, der først blev introduceret med Windows 8, og inkluderet som en del af Windows 10. I forbindelse med computerens UEFI sikker opstart teknologi, hjælper det med at forhindre malware, såsom rootkits, i at køre, når en computer starter.

For det andet, kræver Windows 10 sikker opstart? Microsoft gør ikke bare kræve PC-leverandører aktiverer Sikker opstart hvis de vil have det pænt" Windows10 " eller " Windows 8" certificeringsmærkat på deres pc'er. Microsoft kræver PC-producenter implementerer det på en bestemt måde.

Ved også, hvad hurtig opstart i BIOS gør?

Hurtig opstart er en funktion i BIOS der reducerer din computer støvle tid. Hvis Hurtig opstart er aktiveret: Støvle fra netværk, optiske og flytbare enheder er deaktiveret. Video- og USB-enheder (tastatur, mus, drev) vil ikke være tilgængelige, før operativsystemet indlæses.

Er det OK at deaktivere sikker opstart?

Om det er sikkert at slå Secure Boot fra afhænger af din sikkerhed krav. Dog i stedet for at slukke Sikker opstart , kan du også signere kernelmodulet. Ja, nej, måske det. Pointen med Sikker opstart er at forhindre ting som rootkits og anden malware i at kapre din støvle proces til ondsindede formål.

Anbefalede: