Fjerner ClamAV vira?
Fjerner ClamAV vira?

Video: Fjerner ClamAV vira?

Video: Fjerner ClamAV vira?
Video: Antivírus para Linux, Veja Como Instalar e, também, Como Usar 2024, Kan
Anonim

2 svar. Du kan bruge clamscan med muligheden-- fjerne til automatisk fjerne alle inficerede filer i den scannede mappe. En anden mulighed er at flytte de inficerede filer til en anden mappe med muligheden --move=FOLDER, så du senere kan tjekke, hvilke filer af dem der måske ikke er inficerede eller en virus.

Detekterer ClamAV også Windows-virus?

Clam AntiVirus ( ClamAV ) er en gratis software, cross-platform og open source antivirus software toolkit i stand til opdage mange typer ondsindet software, herunder vira . En af dens hovedanvendelser er på mailservere som e-mail på serversiden virus scanner.

Får Linux Mint også virus? Få Linux virus Eksister i naturen Med dette i tankerne, ved at bruge et antivirusprogram på Windows er et vigtigt beskyttelseslag. Uanset årsagen, Linux malware er ikke overalt på internettet ligesom Windows malware er . Brug af antivirus er helt unødvendigt til desktop Linux brugere.

Simpelthen, skal jeg sætte inficerede filer i karantæne eller slette?

EN i karantæne virus er fuldstændig harmløs, mens du er i karantæne . Den kan ikke køre, og den er godt skjult. Menneskenaturen ville selvfølgelig foretrække det helt uden for lokalerne, så snart du er sikker på, at det ikke er en fil din computer har brug for - slette !

Kører ClamAV i baggrunden?

Første gang du bruger ClamAV , bør du opdatere din virusdatabase. Opdatering af databasen løber som en service i baggrund som standard, så du behøver ikke gør dette igen. Bare forlad tjenesten løb.

Anbefalede: