Scanner ClamAV for Linux-virus?
Scanner ClamAV for Linux-virus?

Video: Scanner ClamAV for Linux-virus?

Video: Scanner ClamAV for Linux-virus?
Video: Virus Scanning on Linux - How to Install, Configure, and Scan with ClamAV AntiVirus. 2024, Kan
Anonim

Det gør ClamAV opdage vira til alle platforme. Det scanner for Linux-virus såvel. I de 30 år, kun 40 vira er skrevet til Linux , hvorimod mere end 60.000 vira er skrevet til Windows.

Efterfølgende kan man også spørge, om Linux får virus?

RELATERET: Hvorfor du ikke har brug for et antivirus på Linux (Som regel) Linux også kan Kør ikke Windows-softwarenativt, så Windows vira lige kan ikke løbe. Linux desktop malware er ekstremt sjælden, men det gør eksisterer.

For det andet, hvad er Clamscan på Linux? clamscan er et kommandolinjeværktøj, som bruger libclamav til at scanne filer og/eller mapper for virus. I modsætning til clamdscan, clamscan kræver ikke en kørende clamdinstance for at fungere. I stedet, clamscan vil oprette en ny motor og indlæse i virusdatabasen hver gang den køres.--log=FIL - gem scanningsrapport til FIL.

Hvis du tager dette i betragtning, scanner ClamAV for malware?

ClamAV . ClamAV er en open source-antivirus-motor, der er bygget til at opdage vira, trojanske heste, malware og andre trusler. Det understøtter flere filformater (dokumenter, eksekverbare filer eller arkiver), bruger multi-thread scanner funktioner og modtager opdateringer til sin signaturdatabase mindst 3-4 gange om dagen.

Er ClamAV noget godt?

ClamAV . Dette er det bedste og sandsynligvis udbredte antivirus i Linux-fællesskabet. ClamAV er opensource og gratis at bruge. Det er anerkendt som alsidigt antivirus til at opdage trojanske heste, malware og vira.

Anbefalede: