Er der en kurve på AP-eksamener?
Er der en kurve på AP-eksamener?

Video: Er der en kurve på AP-eksamener?

Video: Er der en kurve på AP-eksamener?
Video: Why low AP scores aren’t a big deal 2024, Kan
Anonim

Det Kollegiets bestyrelse AP prøver bedømmes på a kurve , hvor en række karakterer tildeles hver karakter, der spænder fra 5 til 1 (sammenlignelig med det A-til-F system). Bedømmelse på en kurve sikrer det det score er jævnt fordelt; det er umuligt for alle at få det samme karakter.

Bare så, er der en kurve på AP World History eksamen?

Højskolebestyrelsen kurver AP eksamener , herunder AP ® Verdenshistorie , for at opretholde en vis standard og niveau af konsistens over forskellige år. AP kurser er i sagens natur klasser på college-niveau, og dermed scoring retningslinjer afspejles for at tage højde for strengheden af disse kurser.

For det andet, kan du få et 0 på en AP-test? AP test er scoret på en skala fra 0 -5, hvor 5 er den højeste score du kunne få . De fleste skoler vilje give kredit for score på 4 eller 5, og nogle accepterer endda lejlighedsvis 3. Naturligvis hvis du angiv ikke en skole, scores vil ikke blive sendt andre steder end dit hus og til din high school.

På samme måde kan man spørge, hvad er en 3 på en AP-eksamen svarer til?

AP Score af 3 Højskolebestyrelsen udpeger en 3 at være "kvalificeret". Det betyder, at du forstod og udførte materialet til det punkt, at du kunne bestå college-klassen. Selvom du ikke fik den højeste karakter i klassen, bestod du. På grund af dette vil mange statslige gymnasier acceptere en 3.

Hvor mange procent er en 4 på AP-eksamenen?

AP eksamensresultater

AP eksamensresultat Henstilling Højskolekursus karakterækvivalent
5 Yderst velkvalificeret A+ eller A
4 Meget velkvalificeret A-, B+ eller B
3 Kvalificeret B-, C+ eller C
2 Muligvis kvalificeret

Anbefalede: