Kan jeg bruge Hotstar India-abonnement i USA?
Kan jeg bruge Hotstar India-abonnement i USA?

Video: Kan jeg bruge Hotstar India-abonnement i USA?

Video: Kan jeg bruge Hotstar India-abonnement i USA?
Video: Полный курс по Next js - Изучи Nextjs за 2 часа! | React SSR +таймкоды 2024, Kan
Anonim

Selvom Hotstar er gratis i Indien , og folk i USA , Storbritannien og Canada kan se det med apremium abonnement . Mennesker i andre dele af verden vilje behøver en Hotstar VPN for at omgå geo-begrænsninger eller undgå præmie abonnementer.

Virker Hotstar India-abonnement på samme måde i USA?

Hotstar er en indisk underholdning app og de fleste af dets film, shows, sportsstreams er geografisk begrænset til Indien . Heldigvis dig kan se alt, hvad indianerne ser på Hotstar til samme pris, selvom du bor i USA eller et hvilket som helst andet land end Indien . Alt hvad du behøver at gøre er bruge en VPN-tjeneste.

Ydermere, virker Hotstar premium uden for Indien? Tidligere kunne du få adgang Hotstar hvor som helst, selvom det er officielt tilgængeligt i Indien kun. Virksomheden er dog blevet streng, og servicen er ikke længere tilgængelig uden for Indien , Canada og USA.

Også at vide er, kan Hotstar bruges i USA?

Hotstar er geoblokeret og kun tilgængelig i Indien og nogle af dets nabostater. Hvad dette betyder er, at hvis du befinder dig i USA , Storbritannien, UAE, Canada, Australien eller et hvilket som helst andet land, hvor Hotstar ikke er tilgængelig, vil du ikke kunne få adgang til indholdet.

Hvor meget koster Hotstar i USA?

Den månedlige oplade til Hotstar er $9,99 for OS og 12,99 C$ i Canada. Det Hotstar app kan kan downloades fra Google Play og Apple App stores. Hotstar kan også ses på smart-tv ved brug af et Apple TV eller - en Chromecast-enhed. Tjenesten gør det muligt at tilslutte op til to enheder samtidigt.

Anbefalede: