Hvorfor kan jeg ikke logge ind på Google Play Spil?
Hvorfor kan jeg ikke logge ind på Google Play Spil?

Video: Hvorfor kan jeg ikke logge ind på Google Play Spil?

Video: Hvorfor kan jeg ikke logge ind på Google Play Spil?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Prøv at rydde din cache ved at gå til Indstillinger >Programhåndtering > Google Play Tjenester > ClearData/Cache. Åben Google Play Spil app, tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne for at åbne appmenuen og vælg Indstillinger. Sørg for Log ind til spil automatisk indstilling er aktiveret. Prøv at genstarte din enhed.

Så hvorfor virker Google Play Spil ikke?

Ryd din cache Gå til Indstillinger > Apps. Google Play Spil og tjenester er der begge blandt dine andre apps. Vent på, at de fylder, og tryk derefter på Ryd cache. Hvis ikke , prøv at rydde Services-cachen næste gang.

Udover ovenstående, hvordan logger du på Google Play Spil? Til nogle spil på Google Play Spil , du kan Log ind og Spil ved at bruge et spiller-id.

På en Android-telefon eller -tablet

  1. Åbn Play Spil på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Under dit spiller-id kan du se, hvilken konto du bruger.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvorfor kan jeg ikke logge ind på Google Play Butik?

Fejlen kan simpelthen være en skilt -in issue, som nogle gange opstår, når Legetøjsbutik er opdateret. Det første trick er at gå ind i telefonens hovedmenu Indstillinger og derefter Konti og synkronisering og blot fjerne Google konto, der får fejlen "godkendelse er påkrævet".

Hvilke instant apps er tilgængelige?

Google lister en håndfuld af apps den støtte Instant apps , herunder Skyscanner, NYTimes CrosswordPuzzle, Buzzfeed, Onefootball, Red Bull TV og FN's ShareTheMeal-app. Disse apps har nu også en "Prøv det nu"-knap på deres butiksfortegnelser for at lade Android-brugere vide, at funktionen er ledig.

Anbefalede: