Hvad er CamScanner-appen?
Hvad er CamScanner-appen?

Video: Hvad er CamScanner-appen?

Video: Hvad er CamScanner-appen?
Video: PDF Scanner App tutorial - How to use CamScanner 2024, Kan
Anonim

CamScanner hjælper dig med at scanne, gemme, synkronisere og samarbejde om forskelligt indhold på tværs af smartphones, iPads, tablets og computere. Udskriv alle dokumenter med det samme CamScanner med nærliggende printer via AirPrint; direkte vælg dokument og fax til over 30 lande fra app.

På samme måde, er det sikkert at bruge CamScanner?

Dens sikker at bruge camscanner nu:). Berømt app CAMSCANNER HAR VIRUS TROJAN, selvom den er downloadet fra den officielle butik, CAMSCANNER HAR VIRUS TROJAN.

For det andet, hvor meget koster CamScanner-appen? CamScanner priser er baseret på tre abonnement Valgmuligheder: Basic ($0), Premium ($4,99/måned) og Business ($9,99/bruger/måned). Business-versionen kræver - en minimum tre brugere.

Er CamScanner gratis på denne måde?

Gratis CamScanner forvandler din mobile enhed til en dokumentscanner. Gratis CamScanner er en mobilapp, der giver dig mulighed for at tage et fotografi af et dokument, konvertere det til en PDF og uploade det til en cloud-lagringstjeneste såsom Dropbox. Appen bruger din enheds blitz til at generere den bedst mulige belysning til dokumentet.

Er CamScanner en malware?

Noter det CamScanner app er ikke en malware i sig selv. Modulet er en trojansk dropper, der betyder, at modulet udtrækker og kører et andet ondsindet modul fra en krypteret fil, der er inkluderet i appens ressourcer.

Anbefalede: