Hvordan fungerer en SharkBite fitting?
Hvordan fungerer en SharkBite fitting?

Video: Hvordan fungerer en SharkBite fitting?

Video: Hvordan fungerer en SharkBite fitting?
Video: How To Remove A Tectite/Shark Bite Fitting 3 Easy Ways | Two Minute Tuesday 2024, April
Anonim

Hvordan fungerer SharkBite fittings ? SharkBites er enkle at bruge. Du skubber et rør ind i montering , langt nok til at den griber fat i røret. O-ringstætningen indeni skaber en vandtæt tætning.

På samme måde kan man spørge, er sharkbite fittings permanente?

Korrekt installeret SharkBite beslag give permanent forbindelser, understøttet af en 25-års garanti mod enhver producents defekt, så længe varen er blevet installeret i henhold til installationsvejledningen og i overensstemmelse med lokal lovgivning.

Man kan også spørge, er sharkbite fittings noget godt? Hvis du skal reparere eller udskifte kobberrør i dit hjem, a SharkBite montering er et glimrende valg. Hajbid er godkendt til brug under jorden og bag vægge, men det kan være risikabelt at installere dem der. EN SharkBite fitting indeholder en gummi O-ring, som ikke er bedst til permanente forbindelser.

Kan du genbruge et hajbid-beslag?

Ja, beslag kan genbruges til testformål, men evt montering bruges gentagne gange til test, må så ikke bruges i en permanent installation.

Bruger professionelle blikkenslagere SharkBite?

For at besvare dit spørgsmål, nej, Hajbid beslag anbefales ikke af professionelle blikkenslagere . Kun fordi de kan opkræve meget mere for installationen, hvis de skal svede kobber. Grundlæggende samme grund til at de ikke anbefaler PEX, de kan opkræve meget mere for installationen.

Anbefalede: