Kan du sætte en GPU med en APU?
Kan du sætte en GPU med en APU?

Video: Kan du sætte en GPU med en APU?

Video: Kan du sætte en GPU med en APU?
Video: Chia 2.0 Hardware Primer - GPU Plotting, Chia Farm Storage, Workstations and Servers 2024, Kan
Anonim

Kan du installere /tilføj ekstra grafikkort til en apu ? Mens skrivebordet APU'er fra AMD er gode nok sammenlignet med Intel integreret grafik, de giver ikke du med nok ydeevne til at spille spil på høje eller ultraindstillinger. Hvis dit bundkort har et PCIe x16 slot, du kan helt sikkert tilføje en GPU.

Heraf, fungerer en APU med et grafikkort?

Ja dig kan tilføje en NVIDIA GPU til din APU Men det vil gøre hele ideen om at få en APU useless. Because det vil ikke tilføje til din kraft APU , men vil bruge din APU'er kerner som en normal CPU-processor, mens din computer vil bruge nvidia kort kun for grafik formål.

For det andet, er GPU eller CPU vigtigere for spil? For mange er GPU er universelt rost som mest vigtige til PC spil . Mange opgaver er dog bedre for GPU at optræde. Nogle spil løbe bedre med mere kerner, fordi de rent faktisk bruger dem. Andre måske ikke, fordi de er programmeret til kun at bruge én kerne, og spillet kører bedre med en hurtigere CPU.

Ved også, er Apu god til spil?

AMD Ryzen 3 2200G Det betyder, at det burde være det godt i alt undtagen den mest CPU-intensive spil , og at det ikke bør være en flaskehals for din GPU, før du forlader mellemområdet af grafikkort. Hvad gør dette APU især godt værdien er, at den tilbyder GT 1030-performance, så stort set smider en store budget CPU gratis.

Kan Ryzen køre uden GPU?

Ja dig kan løbe uden en vedhæftet grafik kort, selvfølgelig afhængig af at bundkortet har understøttelse for intern grafik APU og har nogle displayporte tilgængelige.

Anbefalede: