Hvordan installerer du en automatisk overførselskontakt?
Hvordan installerer du en automatisk overførselskontakt?

Video: Hvordan installerer du en automatisk overførselskontakt?

Video: Hvordan installerer du en automatisk overførselskontakt?
Video: Installing an Automatic Transfer Switch for a generator | Mike Holmes project 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Efterfølgende kan man også spørge, skal jeg have en tilladelse til at installere en omskifter?

Hvis du vælger at have overførselsafbryder installeret du vil har brug for en tilladelse og elektrikeren får det nødvendige tilladelser til jobbet. Hvis du vælger at betjene en bærbar generator med genstande tilsluttet, vil du gør ikke har brug for en tilladelse.

Udover ovenstående, kan du bruge en automatisk overførselskontakt med en bærbar generator? I vores tilfælde, en automatisk omskifter (ATS) er installeret mellem dit hjem og generator nær el-panelet. Det her overføre kontakt tillader du at have din bærbar generator give strøm til kredsløbene du ønsker strøm i tilfælde af strømafbrydelse.

Ved også, hvor meget det koster at installere en overførselsswitch?

Med en overføre kontakt (omkring $500 til $900 til installere , inklusive arbejdskraft), har du én forbindelse til at sætte den ene ende af et kabel i den bærbare generator og den anden til en dedikeret boks, der er tilsluttet overføre kontakt.

Hvordan fungerer en automatisk overførselskontakt?

Automatiske overførselskontakter fungere som "hjernen" i hele dit elektriske system. Når de er installeret, kan de skifter automatisk mellem el, der kommer fra dit forsyningsværk og generatorstrøm. Når overføre kontakt registrerer en strømafbrydelse, den skifter dit hjem til generatorstrøm.

Anbefalede: