Hvad er en automatisk overførselskontakt Hvordan fungerer det?
Hvad er en automatisk overførselskontakt Hvordan fungerer det?

Video: Hvad er en automatisk overførselskontakt Hvordan fungerer det?

Video: Hvad er en automatisk overførselskontakt Hvordan fungerer det?
Video: What is an Automatic Transfer Switch? | Innovation Executive Briefing Center | Schneider Electric 2024, Kan
Anonim

Den fuldautomatiske overførselskontakt overvåger indgående spænding fra forsyningsledningen døgnet rundt. Når nytte strøm afbrydes, registrerer den automatiske overførselskontakt straks problemet og signalerer, at generatoren skal starte.

Desuden, hvordan fungerer en automatisk overførselskontakt?

Automatiske overførselskontakter fungere som "hjernen" i hele dit elektriske system. Når de er installeret, kan de automatisk kontakt mellem el, der kommer fra dit forsyningsværk og generatorstrøm. Når overføre kontakt registrerer en strømafbrydelse, den skifter dit hjem til generatorstrøm.

Ligeledes skal jeg have en tilladelse til at installere en omskifter? Hvis du vælger at have overførselsafbryder installeret du vil har brug for en tilladelse og elektrikeren får det nødvendige tilladelser til jobbet. Hvis du vælger at betjene en bærbar generator med genstande tilsluttet, vil du gør ikke har brug for en tilladelse.

Folk spørger også, kan du bruge en automatisk overførselskontakt med en bærbar generator?

I vores tilfælde, en automatisk omskifter (ATS) er installeret mellem dit hjem og generator nær el-panelet. Det her overføre kontakt tillader du at have din bærbar generator give strøm til kredsløbene du ønsker strøm i tilfælde af strømafbrydelse.

Hvad er formålet med en transfer switch?

EN overføre kontakt er en elektrisk kontakt at skifter en belastning mellem to kilder. En automatik Overførselskontakt (ATS) er ofte installeret, hvor en backup-generator er placeret, så generatoren kan levere midlertidig elektrisk strøm, hvis forsyningskilden svigter.

Anbefalede: