Hvor er antennen på en mobiltelefon?
Hvor er antennen på en mobiltelefon?

Video: Hvor er antennen på en mobiltelefon?

Video: Hvor er antennen på en mobiltelefon?
Video: 20 товаров для автомобиля с Алиэкспресс, автотовары №29 2024, April
Anonim

Placeringen af den primære cellulær antenne vil næsten altid være i den nederste ende af enheden.

Er der på denne måde en antenne til mobiltelefoner?

Der er simpelthen ingen måde at vedhæfte en antenne til din mobiltelefon . I en artikel fra et par år tilbage talte jeg om dette emne. Og alligevel køber folk stadig cellulære antenner i rekordhøje antal, på en eller anden måde tror de vil give deres telefoner bedre modtagelse. Det vil de ikke, men der er nogle muligheder.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor mange antenner en mobiltelefon har? For at understøtte høj datahastighed af LTE-standarden mobil kommunikation er der to antenner , en til både transmission og modtagelse og anden til kun modtagelse som vist på billedet nedenfor. Det samme er tilfældet med antenner til Wi-Fi, der understøtter de nyeste standarder som WLAN 802.11n & 802.11ac.

Hvordan forbinder jeg så min antenne til min telefon?

Du kan forbinde mest telefoner til en ekstern antenne ved at bruge et installerbart håndfrit sæt, der leveres med en ekstern antenne adapter. Du kan også købe en ekstern antenne adapter, der giver dig mulighed for forbinde det antenne direkte til din telefon . Nogle telefoner har en ekstern antenne Havn.

Hvordan fungerer en mobiltelefonantenne?

An antenne konverterer et elektrisk signal til radiobølgen (sender) og omvendt (modtager). Når du chatter med din ven på din mobiltelefon , din telefon konverterer din stemme til et elektrisk signal, som derefter transmitteres via radiobølger til nærmeste celle tårn.

Anbefalede: