Hvor er antennen på en iPhone 8 plus?
Hvor er antennen på en iPhone 8 plus?

Video: Hvor er antennen på en iPhone 8 plus?

Video: Hvor er antennen på en iPhone 8 plus?
Video: ПОПЛАВОК и ПОВЕРХНОСТНОЕ НАТЯЖЕНИЕ ВОДЫ. 🐟Стоит ли на это обращать внимание ??? Fishing Рыбалка 2024, Kan
Anonim

Som i iPhone 7 og 7 Plus , det iPhone 8 skjuler antenne bånd i en næsten umærkelig strimmel nær den øverste kant og bag glasset.

I denne forbindelse, hvor er antennen på iPhone?

Radiobølger kommer ind og forlader en antenne til sidst -- en iPhone 4'ere antenne er enhedens metalramme, og enderne er en spalte i den nederste venstre kant af rammen, hvor du ikke skulle røre ved.

Udover ovenstående, hvor meget koster det at reparere iPhone 8 Plus-skærm? Udskiftning af iPhone-skærmomkostninger i USA

iPhone model Skærmreparation (AppleCare+ dækning) Skærmreparation (uden for garanti)
iPhone XR, iPhone 11 $ 29 $ 199
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus $ 29 $ 169
iPhone 8, iPhone 7 $ 29 $ 149
iPhone 6s Plus $ 29 $ 169

Kan bagsiden af en iPhone 8 plus i denne forbindelse rettes?

Glaspanelet på tilbage af Apples iPhone 8 kvalificerer sig ikke til en erstatning på $29 som enhedens glasskærm. Apple fortalte dog AppleInsider, at det kategoriserer tilbage panelreparationer i kategorien "andre skader", hvilket bringer prisen til $99, plus skat.

Erstatter Apple WiFi-antenne?

Din iPhone kunne faktisk have en Trådløst internet radio eller antenne problem. Hvis det er sag, så bør du tage det ind i en Æble Opbevar for at få testet hardwaren. Bestil tid kl Æble butik for reparation / udskiftning . De kan tilbyde dig en garanti uden for garantien udskiftning du vilje skal betale en del af omkostningerne.

Anbefalede: