Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer Bulk API i Salesforce?
Hvordan fungerer Bulk API i Salesforce?

Video: Hvordan fungerer Bulk API i Salesforce?

Video: Hvordan fungerer Bulk API i Salesforce?
Video: Will #chatgpt replace programming jobs? 2024, April
Anonim

Bulk API er baseret på REST principper og er optimeret til indlæsning eller sletning af store datasæt. Du kan bruge den til at forespørge, forespørge Alle, indsætte, opdatere, ophæve eller slette mange poster asynkront ved at indsende batches. Salgsstyrke behandler batches i baggrunden.

På samme måde, hvordan bruger jeg bulk API i Salesforce?

Det Salesforce Bulk API giver dig mulighed for hurtigt at indlæse din organisations data Salgsstyrke fra CSV- eller XML-filer. Til brug det Bulk API , opretter du først et job, som resulterer i et job-id. Derefter tilføjer du en eller flere batch til jobbet, identificeret ved job-id'et. Resultatet for hver batch er et batch-id.

Ligeledes, hvad er bulk API i data loader? Det Bulk API er optimeret til at indlæse eller slette et stort antal poster asynkront. Det er hurtigere end det SOAP-baserede API på grund af parallel behandling og færre netværk rundturer. Som standard, Dataindlæser bruger den SOAP-baserede API at behandle optegnelser.

Derfor, hvordan masseindlæser jeg data i Salesforce?

Gennemgang til Bulk Insert

  1. Opret en CSV-fil, der indeholder dine data. Brug dit foretrukne regnearksværktøj til at oprette en CSV-fil, der indeholder de poster, du vil indsætte.
  2. Skab et job. For at udføre enhver Bulk API 2.0-opgave, såsom at indsætte eller opdatere poster, skal du først oprette et job.
  3. Upload dine CSV-data.
  4. Luk jobbet.
  5. Tjek jobstatus og resultater.

Hvad er standard batchstørrelse, hvis vi aktiverer bulk API?

Det standard batchstørrelse i Data Loader er 200 eller, hvis du Vælg " Aktiver Bulk API ", det standard batchstørrelse er 2.000.

Anbefalede: