Er GSON-tråd sikker?
Er GSON-tråd sikker?

Video: Er GSON-tråd sikker?

Video: Er GSON-tråd sikker?
Video: Полный курс Redux Toolkit + RTK Query для начинающих | Редакс за 2 часа! 2024, Kan
Anonim

Gson tilfælde er Tråd - sikker så du kan genbruge dem frit på tværs af flere tråde . Du kan oprette en Gson instans ved at påberåbe sig nye Gson () hvis standardkonfigurationen er alt hvad du behøver.

Er JsonParser-tråden sikker på denne måde?

Klasse JsonParser . Implementering har ingen felter og derfor tråd - sikker , men underklasser er det ikke nødvendigvis tråd - sikker . Hvis der stødes på et JSON-kort, mens du bruger en destinationsklasse af typen Map, bruges der som standard et ArrayMap til de parsede værdier.

Derudover, er GSON bedre end Jackson? " Jackson er konsekvent hurtigere end GSON og JSONSmart. Boon JSON-parser og den nye Groovy 2.3 JSON-parser er hurtigere end Jackson . De er hurtigere med InputStream, Reader, læsning af filer, byte, og char og String."

Hvad står GSON for på denne måde?

Gson (også kendt som Google Gson ) er et open source Java-bibliotek til at serialisere og deserialisere Java-objekter til (og fra) JSON.

Hvad er JSON og GSON?

Gson er et Java-bibliotek, der kan bruges til at konvertere Java-objekter til deres JSON repræsentation. Det kan også bruges til at konvertere en JSON streng til et tilsvarende Java-objekt.

Anbefalede: