Hvad er et primært indeks i Teradata?
Hvad er et primært indeks i Teradata?

Video: Hvad er et primært indeks i Teradata?

Video: Hvad er et primært indeks i Teradata?
Video: Investér i aktiefonde med Danske Invest // Lær om aktier og fonde - DI Teknologi Indeks (indeksfond) 2024, Kan
Anonim

Primært indeks bruges til at angive, hvor dataene befinder sig Teradata . Det bruges til at angive, hvilken AMP der får datarækken. Hvert bord i Teradata er påkrævet at have en primært indeks defineret. Primært indeks defineres under oprettelse af en tabel. Der er 2 typer Primære indekser.

Tilsvarende, hvad er et primært indeks?

EN primært indeks er en indeks på et sæt felter, der inkluderer det unikke primær nøgle for feltet og vil med garanti ikke indeholde dubletter. Kaldes også en Clustered indeks . f.eks. Medarbejder-ID kan være et eksempel på det.

Hvad er forskellen mellem primært indeks og unikt primært indeks i Teradata? Forskel mellem UPI vs PI ind Teradata . Unikt primært indeks og ikke- unikt primært indeks er knyttet til henholdsvis SET- og MULTISET-tabeller. For et SET bord, Unikt primært indeks er altid defineret. NUPI vil blive brugt til indeksering kun formål.

Simpelthen, er det primære indeks unikt i Teradata?

Teradata Database Introduktion til Teradata . Du kan oprette en tabel med en Unikt primært indeks (UPI), en ikke- Unikt primært indeks (NUPI), eller nej Primært indeks (NoPI). PI'en er en eller flere kolonner, der kan have duplikerede værdier. der er ingen PI-kolonne, og rækker hashkrypteres ikke baseret på nogen kolonneværdier.

Hvad er primært og sekundært indeks i Teradata?

EN Sekundært indeks (SI) tilbyder en alternativ vej til at få adgang til dataene. I modsætning til Primært indeks som kun kan defineres på tidspunktet for oprettelse af tabellen, en Sekundært indeks kan også oprettes/slipes efter oprettelsen af tabellen. Der er to typer Sekundært indeks : Unikt Sekundært indeks (USI).

Anbefalede: