Hvilken er SDN-controlleren?
Hvilken er SDN-controlleren?

Video: Hvilken er SDN-controlleren?

Video: Hvilken er SDN-controlleren?
Video: What is Software Defined Networking: SDN? 2024, Kan
Anonim

An SDN controller er en applikation i et softwaredefineret netværk ( SDN ) arkitektur, der styrer flowkontrol for forbedret netværksstyring og applikationsydelse. Det SDN controller platform kører typisk på en server og bruger protokoller til at fortælle switche, hvor de skal sende pakker.

På samme måde kan man spørge, hvilken er en SDN-controller?

An SDN controller er en applikation i softwaredefineret netværk ( SDN ), der styrer flowkontrol for at muliggøre intelligent netværk. SDN controllere er baseret på protokoller, som f.eks OpenFlow , der tillader servere at fortælle switche, hvor de skal sende pakker. Det controller er kernen i en SDN netværk.

For det andet, hvad er SDN, og hvordan fungerer det? Det SDN lag fungerer i det væsentlige en virtuel softwareswitch eller router i stedet for (eller i forbindelse med) de fysiske netværksenheder. Så i stedet for software, der er indlejret i routere og switche, der styrer trafikken, overtager software udefra enheder jobbet.

På denne måde, hvad er den protokol, der bruges af controlleren i SDN?

To af de mest kendte anvendte protokoller ved SDN controllere at kommunikere med switchene/routerne er OpenFlow og OVSDB. Andet protokoller det kunne være Brugt af en SDN controller er YANG eller NetConf.

Hvad er hovedkomponenterne i SDN?

Derfor i en klassiker SDN arkitektur, der er tre hovedkomponenter : controllerne, videresendelsesenhederne og kommunikationsprotokollerne mellem dem.

Anbefalede: