Hvad er NgTemplateOutlet?
Hvad er NgTemplateOutlet?

Video: Hvad er NgTemplateOutlet?

Video: Hvad er NgTemplateOutlet?
Video: NgTemplateOutlet in Angular by @uxlearnz | (2023) [#3] 2024, Kan
Anonim

NgTemplateOutlet er et direktiv, der tager en TemplateRef og kontekst og stempler en EmbeddedViewRef med den angivne kontekst. Konteksten tilgås på skabelonen via let-{{templateVariableName}}=”contextProperty”-attributter for at skabe en variabel, som skabelonen kan bruge.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er brugen af NG skabelon?

ng - skabelon er en Kantet element, der bruges til at gengive HTML skabeloner . Vi bruge ng - skabelon med kantet *ngIf-direktiv til at vise andet skabelon.

Også at vide, hvad er forskellen mellem ng container og ng skabelon?

fra Ben Nadel. Dette åbner i en nyt vindue. Det mest umiddelbart synlige forskel mellem skabeloner og ng - beholder er den syntaks, der kan bruges med strukturelle direktiver. Når det er sagt, kan du se, at der ikke er nogen "< ng - beholder >" element - den ng - beholder direktiv, som skabelon , gengiver kun sine børn.

Hvad er skabeloner i vinkel?

I Kantet , skabeloner er visningerne med HTML beriget med Kantet elementer som direktiv og attributter. Skabeloner bruges til at vise de oplysninger fra modellen og controlleren, som en bruger ser i sin browser. An kantede skabeloner kan have Direktiv, HTML-markering, CSS, filtre, udtryk og formularkontroller.

Anbefalede: