Indholdsfortegnelse:

Hvordan skævvrider du tekst?
Hvordan skævvrider du tekst?

Video: Hvordan skævvrider du tekst?

Video: Hvordan skævvrider du tekst?
Video: Vindskæv dør 2024, Kan
Anonim

Vælg tekst vil du skævt og dobbeltklik på "Shear"-værktøjet for at åbne Shear-dialogen. Alternativt kan du højreklikke på den valgte tekst , peg på "Transform" og vælg derefter "Shear". Du kan også klikke på "Objekt" fra topmenuen for at få adgang til "Transformer" og derefter "Skær".

På samme måde, hvordan skævvrider du tekst i Illustrator CC 2018?

En måde at skæv tekst i Illustrator er fra objektmenuen. Klik på objekt, transformer derefter og forskyd derefter. Du kan også højreklikke på en pc eller kontrolklikke på en Mac og hoppe til højre til transformationsindstillingen. En anden måde at skæv tekst er gennem transformationspanelet.

På samme måde, hvordan skævvrider du tekst i Photoshop? Trin

  1. Vælg tekstværktøjet. Indtast den ønskede tekst.
  2. Højreklik på tekstlaget.
  3. Tryk på Alt-knappen og vælg det ene hjørne af tekstjusteringsboksen, hvis du vil ændre din tekst hjørne for hjørne.
  4. Photoshop giver også forskellige stilarter til at forvrænge tekst.
  5. Du vil se din forvrængede tekst.
  6. Færdig.

I betragtning af dette, kan du skæve tekst i Indesign?

ADOBE® INDESIGN ® Forskydningsværktøjet eller Skæv på kontrol- og transformerpaletterne hælder et objekt eller tekst langs dens vandrette akse. Dialogboksen Shear kan også skære et objekt langs en lodret eller skrå akse. Skævning eller klipning kan bruges til at skabe en skygge eller simulere nogle typer perspektiv.

Hvor er klippeværktøjet illustrator?

Gør et af følgende:

  1. For at forskyde fra midten skal du vælge Objekt > Transformer > Forskyd eller dobbeltklikke på forskydningsværktøjet.
  2. For at forskyde fra et andet referencepunkt skal du vælge værktøjet Forskydning og Alt-klikke (Windows) eller Alternativ-klikke (Mac OS), hvor du vil have referencepunktet i dokumentvinduet.

Anbefalede: