Hvad er en rubinhash?
Hvad er en rubinhash?

Video: Hvad er en rubinhash?

Video: Hvad er en rubinhash?
Video: Hash in Ruby 2024, Kan
Anonim

Ruby Hashes . EN Ruby hash er en samling af unikke nøgler og deres værdier. De ligner arrays, men array bruger heltal som et indeks og hash bruge enhver objekttype. De kaldes også associative arrays, ordbøger eller kort. Hvis en hash tilgås med en nøgle, der ikke eksisterer, vil metoden returnere nul.

Tager du dette i betragtning, hvordan definerer du en hash i Ruby?

I Rubin du kan oprette en Hash ved tildeling en nøgle til en værdi med =>, adskil disse nøgle/værdi-par med kommaer, og omslut det hele med krøllede klammeparenteser.

På samme måde, hvordan fjerner du en nøgle fra en hash i Ruby? Der er mange måder at fjerne en nøgle fra en hash og få den resterende hash i Ruby.

  1. slice => Det vil returnere valgte nøgler og ikke slette dem fra den originale hash.
  2. slet => Det vil slette de valgte nøgler fra den originale hash (den kan kun acceptere én nøgle og ikke mere end én).

Man kan også spørge, hvad er et rubinsymbol?

EN Symbol er det mest basale Rubin objekt, du kan oprette. Det er kun et navn og et internt ID. Symboler er nyttige, fordi en given symbol navn henviser til det samme objekt i hele a Rubin program. To strenge med det samme indhold er to forskellige objekter, men for et givet navn er der kun én Symbol objekt.

Hvad er et Hash-objekt?

EN hash objekt oprettes dynamisk i hukommelsen under kørsel. Størrelsen af en hash objekt vokser, efterhånden som varer tilføjes, og den trækker sig sammen, efterhånden som varer fjernes. EN hash objekt består af nøglekolonner, datakolonner og metoder som DECLARE, FIND osv. A hash-objektets omfanget er begrænset til det DATA-trin, hvor det oprettes.

Anbefalede: