Hvordan fungerer en stack switch?
Hvordan fungerer en stack switch?

Video: Hvordan fungerer en stack switch?

Video: Hvordan fungerer en stack switch?
Video: How to Set Up an Ethernet Switch | Internet Setup 2024, Kan
Anonim

EN skifte stak er et sæt på op til 8 skifter forbundet gennem deres stableporte. Det kontakt der styrer driften af stak er stak mestre. Stak medlemmer bruger stablingsteknologi til at opføre sig og arbejde sammen som et samlet system.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er formålet med at stable switches?

Kort sagt, majoren formål af nogle særlige leverandørspecifikke kontakt stakke er at tillade flere fysiske enheder at fungere meget som én fysisk enhed. Anden teknologi kan tillade, at flere fysiske enheder administreres som én logisk enhed (f.eks. Cisco-klynger).

Ved også, hvad er stabling i Cisco switch? Det Switch stabling er en funktion, der giver os mulighed for at konfigurere flere Cisco switche på en måde, så de fremstår som single kontakt og handle i fællesskab. For eksempel, hvis du har fem individuelle Cisco switche , det Switch stabling giver dig mulighed for at bruge dem alle som en enkelt stor kontakt.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan identificerer man en switch i en stak?

EN skifte stak identificeres i netværket ved dets bro-id og, hvis det fungerer som en Layer 3-enhed, dens routers MAC-adresse. Bro-id'et og routerens MAC-adresse bestemmes af MAC-adressen på stak mestre. Hver stak medlem identificeres ved sit eget stak medlemsnummer.

Hvordan laver man en switch stack?

Brug den globale konfigurationskommando skifte stak -medlemsnummer prioritet nyt-prioritetsnummer for at sætte en stak medlem til en højere medlemsprioritetsværdi.

Tilføj et stakmedlem.

  1. Sluk for den nye kontakt.
  2. Tilslut den nye switch til en tændt switch-stack gennem deres stacking-porte.
  3. Tænd for den nye kontakt.

Anbefalede: