Hvad er Keyup og Keydown?
Hvad er Keyup og Keydown?

Video: Hvad er Keyup og Keydown?

Video: Hvad er Keyup og Keydown?
Video: Libgdx для Android | Учебное пособие 11 | Вступление InputAdapter События | Как сделать Android игры 2024, Kan
Anonim

tastetryk (): Begivenhed udløst, når en tast slippes på tastaturet. tasten ned (): Begivenhed udløst, når der trykkes på en tast på tastaturet. tastetryk:() Begivenhed udløst, når der trykkes på en tast på tastaturet.

Desuden, hvad er forskellen mellem Keyup og Keydown?

Det tasten ned hændelse opstår, når der trykkes på tasten, umiddelbart efterfulgt af tastetryk. Derefter tastetryk hændelse genereres, når nøglen slippes. At forstå forskel mellem keydown og tastetryk, er det nyttigt at skelne imellem tegn og taster.

hvad betyder Keydown ()? Det keydown() er en indbygget metode i jQuery, som bruges til at udløse tasten ned hændelse, når brugeren trykker på en tast på tastaturet. Hvis tasten holdes nede, sendes hændelsen, hver gang operativsystemet gentager tasten. Så bruger keydown() metode, vi kan opdage, om en nøgle er på vej ned.

I denne forbindelse, hvad er Keyup og Keydown i selen?

tast ned (WebElement-mål, CharSequence-tast): Udfører et ændringstastetryk efter at have fokuseret på et element. keyUp (CharSequence-tast): Udfører en frigivelse af modifikationstast. keyUp (WebElement-mål, CharSequence-nøgle): Udfører en modifikationstastfrigivelse efter fokus på et element.

Hvad betyder Keyup?

Det tastetryk hændelse opstår, når en tastaturtast slippes. Det tastetryk ()-metoden udløser tastetryk begivenhed, eller vedhæfter en funktion til at køre, når en tastetryk hændelse indtræffer. Tip: Brug begivenheden. hvilken egenskab der skal returneres hvilken tast der blev trykket.

Anbefalede: