Hvad er TCP IP-klientsocket i Java?
Hvad er TCP IP-klientsocket i Java?

Video: Hvad er TCP IP-klientsocket i Java?

Video: Hvad er TCP IP-klientsocket i Java?
Video: TCP Client Server Implementation in C | Socket Programming in C 2024, Kan
Anonim

TCP / IP-stik bruges til at implementere treliable, tovejs, vedvarende, punkt-til-punkt og stream-baserede forbindelser mellem værter på internettet. EN stikkontakt kan bruges til forbinde Java I/O-system til andre programmer, der kan ligge enten på den lokale maskine eller på enhver anden maskine på internettet.

Heraf, hvad er TCP IP-socket i Java?

Stikkontakter give kommunikationsmekanismen mellem to computere ved hjælp af TCP . Et klientprogram opretter en stikkontakt på sin ende af kommunikationen og forsøger at forbinde det stikkontakt til en server. Når forbindelsen er oprettet, opretter serveren en stikkontakt objekt på sin ende af kommunikationen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er en Java-klient? Fordi det er skrevet i Java sprog, en applikation klient er kompileret som enhver Java sprogprogram og får direkte adgang til Enterprise Java Bønne (EJB) komponenter. En ansøgning klient har også evnen til at etablere en HTTP-forbindelse, når du kommunikerer med aservlet.

Spørgsmålet er også, hvad er TCP IP-socket?

EN stikkontakt er et endepunkt for en tovejskommunikationsforbindelse mellem to programmer, der kører på netværket. EN stikkontakt er bundet til et portnummer, således at TCP lag kan identificere den applikation, som data er bestemt til at blive sendt til. Et endepunkt er en kombination af en IP adresse og et portnummer.

Hvad er socket, og hvordan virker det?

Stikkontakter bruges almindeligvis til klient- og serverinteraktion. Klienterne opretter forbindelse til serveren, udveksler oplysninger og afbryder derefter forbindelsen. EN stikkontakt har et typisk flow af begivenheder. I en forbindelsesorienteret klient-til-server-model er stikkontakt på serveren venter processen på anmodninger fra klienten.

Anbefalede: