Hvordan kontrollerer jeg, om to strenge er ens i C#?
Hvordan kontrollerer jeg, om to strenge er ens i C#?

Video: Hvordan kontrollerer jeg, om to strenge er ens i C#?

Video: Hvordan kontrollerer jeg, om to strenge er ens i C#?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Det strcmp() sammenligner to strenge tegn for tegn. Hvis første karakter af to strenge er lige store , det næste karakter af to strenge sammenlignes. Dette fortsætter indtil det tilsvarende tegn af to strenge er forskellige eller et nultegn '' er nået. Det er defineret i strengen.

Desuden, hvordan kontrollerer jeg om to strenge er ens i C#?

Den enkleste form for sammenligning to strenge for den samme værdi bruger Snor . Lige med metode. Hvis begge strenge er lige store , metoden returnerer sand; ellers returnerer falsk.

Man kan også spørge, kan vi sammenligne to strenge ved hjælp af == i C? Du kan 't sammenligne strenge i C med == , fordi C compiler gør har ikke rigtig en anelse om strenge ud over a snor -bogstavelig. I C fordi, i de fleste sammenhænge, en matrix "henfalder til en pointer til dets første element".

Hvordan kontrollerer du, at to strenge er lige store eller ej?

Ved brug af Snor . lige med (): I Java, streng er lig () metoden sammenligner to givet strenge baseret på data/indhold af snor . Hvis alt indholdet af begge det strenge er de samme, så returnerer det sandt. Hvis alle tegn gør det ikke match, så returnerer den falsk.

Hvilken forudskrevet C-funktion kan bruges til at bestemme, om to strenge er ens?

strcmp() er et indbygget bibliotek fungere og er erklæret i < snor . h> header-fil. Det her fungere tager to strenge som argumenter og sammenlign disse to strenge leksikografisk.

Anbefalede: