Kan du indsætte figurer i OneNote?
Kan du indsætte figurer i OneNote?

Video: Kan du indsætte figurer i OneNote?

Video: Kan du indsætte figurer i OneNote?
Video: How to use Ink to Shape in OneNote 2024, Kan
Anonim

Med En note , du kan indsætte figurer , som en cirkel, trekant eller rektangel, eller endda tegne former med din finger, pen eller mus, og OneNote vil automatisk rense dem op for du.

Hvordan tilføjer du så en boks i OneNote?

Tilføje en tekst boks På den Indsæt fanen, i gruppen Tekst, klik på Tekst Boks , klik i Brødtekst-pladsholderen nederst på siden med noter, og træk derefter for at tegne teksten boks den størrelse du ønsker. Indtast tekst i teksten boks som du ønsker skal vises på notesiderne.

For det andet, hvordan tegner jeg en cirkel i OneNote? Tegn en oval eller cirkel

  1. På fanen Indsæt i gruppen Illustrationer skal du klikke på Former.
  2. Klik på Oval under Grundlæggende former.
  3. Klik, hvor du vil have cirklen til at starte. For at gøre formen til en cirkel, skal du trykke og holde SHIFT nede, mens du trækker for at tegne. Bemærkninger:

Kan jeg i denne forbindelse bruge en stylus med OneNote?

En note til iPad er ikke kun til at tage noter. Du kan bruge dens indbyggede blækfunktioner til håndskrevne noter eller til at lave tegninger og skitser. At tegne ind En note , dig kan bruge din finger eller brug en kompatibel stylus eller pen, der er parret med din iPad.

Kan du skrive i OneNote?

Med dagens opdatering, du kan pennoter i alt En note apps til tablets, herunder En note , En note til Windows Store, En note til Android og nu En note til iPad. Vælg en kuglepen, markør, eller markør og skrive , skitser eller doodle, indtil dit hjerte er tilfreds.

Anbefalede: