Hvad er Crssl-klient?
Hvad er Crssl-klient?

Video: Hvad er Crssl-klient?

Video: Hvad er Crssl-klient?
Video: CLIENT CONCEPT IN SAP 2024, Kan
Anonim

Cyberoam SSL VPN klient hjælper brugeren med fjernadgang til virksomhedens netværk fra hvor som helst og når som helst. Det giver mulighed for at skabe punkt-til-punkt krypterede tunneler mellem fjernbruger og organisationens interne netværk. En kombination af SSL-certifikater og brugernavn/adgangskode er påkrævet for at få en sikker adgang.

Hvordan downloader jeg Cyberoam SSL VPN-klient på denne måde?

- Hent det SSL VPN-klient ved at klikke på Download klient ” og følg instruktionerne på skærmen. - Installer klient på fjernbrugerens system. - Efter komplet installation, CrSSL Klient ikonet vises i proceslinjen. Log ind på Klient og få adgang til virksomhedens interne netværk gennem SSL VPN.

På samme måde, hvordan downloader jeg Sophos VPN-klient? Installer SSL VPN-klient

  1. Log ind på Sophos. Åbn Sophos-brugerportalen i din browser.
  2. Download Sophos SSL VPN-klient. Skift til Fjernadgang i navigationen.
  3. Installer Sophos SSL VPN-klient. Start opsætningen og følg trinene i guiden.
  4. Konfigurer Sophos SSL VPN-klient.
  5. Tjek VPN-forbindelse.

På samme måde kan du spørge, hvad er SSL VPN-klient?

An SSL VPN er en type virtuelt privat netværk, der bruger Secure Sockets Layer-protokollen – eller oftere dens efterfølger, Transport Layer Security (TLS)-protokollen – i standard webbrowsere for at give sikker fjernadgang VPN evne.

Hvad er cyberoam-serveradresse?

Med ovenstående konfiguration, Cyberoam vil fungere som en DHCP server og leje en IP-adresse fra en adresse pulje - 192.168. 1,1 – 192,168. 1.25 (som konfigureret i trin 1), til en værts-DHCP-klient.

Anbefalede: