Indholdsfortegnelse:

Hvad er en NAT-tabel i routeren?
Hvad er en NAT-tabel i routeren?

Video: Hvad er en NAT-tabel i routeren?

Video: Hvad er en NAT-tabel i routeren?
Video: NAT - Network Address Translation (SNAT, DNAT, Port Forwarding) | #Netzwerktechnik 2024, Kan
Anonim

Netværksadresseoversættelsen ( NAT ) bord er det, der tillader enheder på et privat netværk at få adgang til et offentligt netværk, såsom internettet. Det router selv har en offentlig vendt IP-adresse, men enhederne på det private netværk ("skjult" bag router ) kun har private IP-adresser.

Og hvad er en NAT-router?

Netværksadresseoversættelse ( NAT ) er en metode til omdannelse af et IP-adresserum til et andet ved at ændre netværksadresseinformationen i IP-headeren på pakker, mens de er i transit gennem en trafik routing enhed. En internet-routbar IP-adresse på en NAT gateway kan bruges til et helt privat netværk.

Desuden, hvad er NAT og dens typer? Forskellige typer af NAT - Statisk NAT , Dynamisk NAT og PAT. Statisk NAT (Netværksadresseoversættelse) - Statisk NAT (Netværksadresseoversættelse) er en-til-en-tilknytning af en privat IP-adresse til en offentlig IP-adresse. Dynamisk NAT etablerer en en-til-en mapping mellem en privat IP-adresse til en offentlig IP-adresse.

Desuden, hvordan laver jeg en NAT-tabel?

Opret et NAT-tabelforbindelsesobjekt

  1. Gå til KONFIGURATION > Konfigurationstræ > Boks > Virtuelle servere > din virtuelle server > Tildelte tjenester > Firewall > Videresendelsesregler.
  2. Klik på Forbindelser i menuen til venstre.
  3. Klik på Lås.
  4. Højreklik på tabellen, og vælg Ny > NAT-tabel.
  5. Indtast et navn.

Hvordan NAT en Cisco router?

Konfigurer det NAT adressepulje, der indeholder listen over rigtige værts-IP-adresser, der skal indlæses. Konfigurer en statisk adgangsliste til at definere den virtuelle adresse, der vil blive brugt til ekstern kommunikation. Konfigurer TCP server belastningsbalancering. Gå ind i grænsefladekonfigurationstilstand for den indvendige grænseflade.

Anbefalede: