Hvad er en samtrafikaftale?
Hvad er en samtrafikaftale?

Video: Hvad er en samtrafikaftale?

Video: Hvad er en samtrafikaftale?
Video: Chia QA - Server Rack Soundproofing, Heat Recycling, Chia Netspace + MORE 2024, Kan
Anonim

Det Samtrafikaftale er aftale til sammenkoblingstjeneste indgået mellem sammenkobling Kunde og et distributionsselskab, som defineret og angivet i hvert distributionsselskabs standarder for sammenkobling af distribueret generation.

Spørgsmålet er også, hvad er en samtrafiksikkerhedsaftale?

An Samtrafiksikkerhedsaftale (ISA) er. [a]n aftale etableret mellem de organisationer, der ejer og driver forbundne IT-systemer for at dokumentere de tekniske krav til sammenkobling . ISA understøtter også et aftalememorandum eller Aftale (MOU/A) organisationerne imellem.

Ligeledes, hvad er interconnect i telekommunikation? I telekommunikation , sammenkobling er den fysiske sammenkobling af et luftfartsselskabs netværk med udstyr eller faciliteter, der ikke tilhører dette netværk. Udtrykket kan referere til en forbindelse mellem en transportørs faciliteter og det udstyr, der tilhører dennes kunde, eller til en forbindelse mellem to eller flere transportører.

For det andet, hvad er en forsyningsaftale?

* En Samtrafikaftale er en lovlig kontrakt imellem. elektrisk nytte og kunden etablerer alle vilkår og betingelser. forbundet med at drive GD parallelt med værktøjets elektrisk. strømsystem.

Hvad står ISA for inden for sikkerhed?

aftale om samtrafiksikkerhed

Anbefalede: