Hvordan ved jeg, om min Android-telefon har brug for et nyt batteri?
Hvordan ved jeg, om min Android-telefon har brug for et nyt batteri?

Video: Hvordan ved jeg, om min Android-telefon har brug for et nyt batteri?

Video: Hvordan ved jeg, om min Android-telefon har brug for et nyt batteri?
Video: How To Check Battery Health On ANY Android 2024, April
Anonim

Vent indtil telefonen kom og så tjek batteriet niveauikon placeret på det celle telefonens hoveddisplaypanel. Hvis batteriet niveauet er lavere end fuldt, indikerer det at batteriet er ikke fuldt opladet. Det betyder at batteriet er ved at blive gammel og det afgiftsniveauet, det holder, vil fortsætte med at falde.

På samme måde kan man spørge, kan jeg få et nyt batteri til min Android-telefon?

hvis du har -en smartphone , tablet, bærbar computer eller andet enhed med en aftagelig batteri , udskiftning det er nemt. Du skal blot købe en Udskiftning batteri designet specielt til din enhed , sluk for din enhed , og så udskifte nuværende batteri med den nye en.

Derudover, hvor længe holder et Android-batteri? Din telefons batteri levetid vs normen Typisk, - en moderne telefon batteri 's (lithium-ion) levetid er 2 – 3 år, hvilket er omkring 300-500 oplade cyklusser som vurderet af fabrikanter.

Derudover, hvordan kontrollerer jeg min mobiltelefons batteritilstand?

Tjek batteritilstand Android telefon Tast *#*#4636#*#* fra Android telefon dialer. Dette åbner en skjult Android prøve menu. Tryk på Batteri Informationsmulighed.

Hvordan kan jeg teste mit Android-batteri?

I den Android test menu, der er en anden skjult batteri brug app, der kan hjælpe dig med at spore batteri dræne og få en rigtig præcis benchmark. Bare skriv*#*#4636#*#* i dialeren for at få det frem. Tryk derefter på batteri historie at dykke ned i. Fra denne grænseflade kan du se batteri brug efter komponent.

Anbefalede: