Indholdsfortegnelse:

Hvad er optiske genkendelsesenheder?
Hvad er optiske genkendelsesenheder?

Video: Hvad er optiske genkendelsesenheder?

Video: Hvad er optiske genkendelsesenheder?
Video: Optical Character Recognition (OCR) - Computerphile 2024, Kan
Anonim

Optiske genkendelsesenheder bruge en lyskilde til at læse tegn og stregkoder. De konverterer disse tegn til digitale data. - Optisk Karakter anerkendelse - Disse enheder er scannere, der læser maskinskrevet tekst (nogle gange endda håndskrevet tekst).

Når du tager dette i betragtning, hvad er optisk genkendelse, skriv navnet på tre optiske genkendelsesenheder?

Typer af optiske genkendelsesenheder:

  • MICR (Magnetic Ink Character Recognition): Bruges af banker til at læse tal skrevet på en check.
  • OCR (Optical Character Recognition):
  • OMR (Optical Mark Recognition):
  • Intelligent karaktergenkendelse (ICR):
  • Intelligent ordgenkendelse (IWR):

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er et eksempel på OCR? Optisk tegngenkendelse eller optisk tegnlæser ( OCR ) er elektronisk eller mekanisk konvertering af billeder af maskinskrevet, håndskrevet eller trykt tekst til maskinkodet tekst, hvad enten det er fra et scannet dokument, et foto af et dokument, et scenefoto (f. eksempel teksten på skilte og billboards i et landskabsfoto)

På denne måde, hvad er brugen af optisk tegngenkendelse?

Bogstaveligt talt, OCR står for Optisk tegngenkendelse . Det er en udbredt teknologi at genkende tekst inde i billeder, såsom scannede dokumenter og fotos. OCR teknologi er Brugt at konvertere stort set alle slags billeder, der indeholder skriftlige tekst (tastet, håndskrevet eller trykt) til maskinlæsbare tekst data.

Hvad er OCR-applikation på computer?

OCR eller Optisk tegngenkendelse er en software Ansøgning inkluderet med visse HP-scannere. Traditionelt scannes dokumenter ind i en computer gemmes som PDF-filer og kan kun læses på en computer . OCR giver en bruger mulighed for at scanne dokumenter og gemme dem i en computer , men også for at kunne redigere dokumenterne.

Anbefalede: