Kan abstrakt klasse have ikke-abstrakte metoder?
Kan abstrakt klasse have ikke-abstrakte metoder?

Video: Kan abstrakt klasse have ikke-abstrakte metoder?

Video: Kan abstrakt klasse have ikke-abstrakte metoder?
Video: Tim Maudlin Λ Palmer: Fractal Geometry, Non-locality, Bell 2024, Kan
Anonim

Ja vi kan få en abstrakt klasse uden Abstrakte metoder da begge er selvstændige begreber. Erklærer en klasse abstrakt betyder, at det kan ikke instansieres alene og kan kun underklassificeres. Erklærer en metode abstrakt betyder at Metode vil defineres i underklassen.

Folk spørger også, kan en abstrakt klasse definere både abstrakte metoder og ikke-abstrakte metoder?

An abstrakt metode er en metode i barnet klasse der tilsidesætter en forælder metode . Kan en abstrakt klasse definere både abstrakte metoder og ikke - abstrakte metoder ? A. Nej-det skal have alt det ene eller det andet.

Kan interface desuden have ikke-abstrakte metoder? Interface metoder er per definition offentlige og abstrakt , så det kan du ikke har ikke - abstrakte metoder i din interface . I Java, interface metoder er offentlige og abstrakt som standard. Så den første mulighed er dårlig praksis.

Efterfølgende kan man også spørge, kan vi have abstrakt metode i ikke-abstrakt klasse?

Det kan have abstrakte metoder ( metoder uden krop) samt beton metoder (fast metoder med krop). En normal klasse ( ikke - abstrakt klasse ) kan ikke har abstrakte metoder . An abstrakt klasse kan ikke instansieres, hvilket betyder, at du ikke har lov til at skabe et objekt af det.

Hvad er brugen af abstrakt klasse uden abstrakt metode i Java?

Abstrakt klasse uden abstrakt metode betyder, at du kan skabe et objekt af det abstrakt klasse . Se mit eksempel. Hvis du skriver en abstrakt metode inde abstrakt klasse så kompilerer den ikke. Hvilket betyder, hvis du opretter abstrakt klasse uden abstrakt metode så kan du oprette Objekt af det Abstrakt klasse.

Anbefalede: