Hvad er forskellen mellem abstrakt klasse og abstrakt metode?
Hvad er forskellen mellem abstrakt klasse og abstrakt metode?

Video: Hvad er forskellen mellem abstrakt klasse og abstrakt metode?

Video: Hvad er forskellen mellem abstrakt klasse og abstrakt metode?
Video: Abstract Classes and Methods in Java Explained in 7 Minutes 2024, Kan
Anonim

Abstrakte metoder er kun erklæring, og det vil ikke have implementering. En Java klasse indeholdende en abstrakt klasse skal erklæres som abstrakt klasse . An abstrakt metode kan kun indstille en synlighedsmodifikator, en af offentlig eller beskyttet. Det vil sige en abstrakt metode kan ikke tilføje statisk eller endelig modifikator til erklæringen.

På samme måde, hvad er abstrakt klasse og abstrakt metode?

Abstrakte klasser kan ikke instantieres, men de kan underklassificeres. An abstrakt metode er en metode der er erklæret uden en implementering (uden klammeparenteser og efterfulgt af et semikolon), sådan her: abstrakt void moveTo(dobbelt deltaX, dobbelt deltaY);

Og hvad er meningen med abstrakte klasser? Formålet med en abstrakt klasse er at definere en fælles adfærd, der kan nedarves af flere underklasser, uden at implementere det hele klasse . I C# er abstrakt søgeord betegner både en abstrakt klasse og en ren virtuel metode.

Hvad er abstrakt klasse og metode heri?

EN klasse der er erklæret ved hjælp af abstrakt ” søgeord er kendt som abstrakt klasse . Det kan det have abstrakte metoder ( metoder uden krop) samt beton metoder (fast metoder med krop). An abstrakt klasse kan ikke instansieres, hvilket betyder, at du ikke må oprette et objekt af det.

Hvordan skriver man en abstrakt klasse?

At skabe en abstrakt klasse , brug bare abstrakt søgeord før klasse søgeord, i klasse erklæring. Du kan observere det undtagen abstrakt metoder medarbejderen klasse er det samme som normalt klasse i Java. Det klasse er nu abstrakt , men den har stadig tre felter, syv metoder og en konstruktør.

Anbefalede: