Hvordan sorterer jeg en streng alfabetisk i JavaScript?
Hvordan sorterer jeg en streng alfabetisk i JavaScript?

Video: Hvordan sorterer jeg en streng alfabetisk i JavaScript?

Video: Hvordan sorterer jeg en streng alfabetisk i JavaScript?
Video: Полный курс Redux Toolkit + RTK Query для начинающих | Редакс за 2 часа! 2024, Kan
Anonim

Til sorteringsstreng bogstaver ind alfabetisk orden , først skal du opdele snor ind i et array . Derefter skal du iterere arrayet og sammenligne hvert element med resten af de andre elementer på arrayet. Hvis et element med ASCII-kode større end det andet element findes, skal du bytte elementerne.

Heraf, hvordan alfabetiserer du i JavaScript?

I JavaScript arrays har en sortere () metode, der sorterer array-elementerne i en alfabetisk rækkefølge. Det sortere ()-metoden accepterer et valgfrit argument, som er en funktion, der sammenligner to elementer i arrayet. Hvis sammenligningsfunktionen udelades, så sortere () metode vil sortere elementet baseret på elementernes værdier.

På samme måde, hvordan sorterer du en strengmatrix alfabetisk? Java-program til at sortere navne i alfabetisk rækkefølge

  1. offentlig klasse Alfabetisk_orden.
  2. int n;
  3. String temp;
  4. Scanner s = ny Scanner(System. in);
  5. System. ud. print("Indtast antallet af navne, du vil indtaste:");
  6. n = s. næsteInt();
  7. Strengnavne = ny streng[n];
  8. Scanner s1 = ny Scanner(System. in);

Simpelthen, hvordan sorterer jeg tal alfabetisk?

Til sortere hele bordet, vælg bordet. Flyt markøren over bogstavet over den kolonne, du vil bruge sortere . Klik på pilen, der vises, og vælg derefter en sorteringsindstilling: Sortere Stigende: Sortere dataene i alfabetisk rækkefølge (A til Z) eller ved at øge numeriske værdier.

Hvordan fungerer sortering i JavaScript?

Det sortere () metode sorterer elementerne i et array på plads og returnerer sorteret array. Standarden sortere rækkefølgen er stigende, bygget på at konvertere elementerne til strenge og derefter sammenligne deres sekvenser af UTF-16-kodeenhedsværdier.

Anbefalede: