Er Azure App Service en container?
Er Azure App Service en container?

Video: Er Azure App Service en container?

Video: Er Azure App Service en container?
Video: How to use Azure Container Registry for deploying .NET Core Apps | Azure Tips and Tricks 2024, Kan
Anonim

Web App til Containere (WAC) er en del af Azure App Service platform. Det service tilbyder indbygget belastningsbalancering og automatisk skalering samt fuld CI/CD-implementering fra både Docker Hub og private registre som f.eks. Azure container Register. Det har aldrig været nemmere at implementere beholder -baseret web-apps

Hvad er containere i Azure?

Azure container Instances er en tjeneste, der gør det muligt for en udvikler at implementere containere på Microsoft Azure public cloud uden at skulle levere eller administrere nogen underliggende infrastruktur. Ifølge Microsoft reducerer ACI administrationsomkostningerne, så en udvikler kan implementere en beholder på Azure inden for sekunder.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan du implementerer en docker-container i Azure? Log ind på Azure på

  1. I Azure Portal skal du vælge Opret en ressource, Web, og derefter vælge Web App til containere.
  2. Indtast et navn til din nye webapp, og vælg eller opret en ny ressourcegruppe.
  3. Vælg Konfigurer container, og vælg Azure Container Registry.
  4. Vent, indtil den nye webapp er blevet oprettet.

Man kan også spørge, hvad er webapp til containere?

Web-app til containere . Web-app til containere er et fantastisk Azure-tilbud, der hjælper udviklere med at pakke deres Ansøgning og alle relaterede afhængigheder i en beholder og derefter vært for beholder på den Web App.

Hvad er et servicestof?

Azure Service Fabric er en distribueret systemplatform, der gør det nemt at pakke, implementere og administrere skalerbare og pålidelige mikrotjenester og containere. Service stof repræsenterer næste generations platform til at bygge og administrere disse enterprise-klasse, tier-1, cloud-skala-applikationer, der kører i containere.

Anbefalede: