Hvad mener du med antivirus?
Hvad mener du med antivirus?

Video: Hvad mener du med antivirus?

Video: Hvad mener du med antivirus?
Video: What is Antivirus Software and What Does it Actually Do? 2024, Kan
Anonim

Antivirus software, eller anti-virus software (forkortet til AV-software), også kendt som anti-malware, er et computerprogram, der bruges til at forhindre, opdage og fjerne malware. Antivirus software blev oprindeligt udviklet til at opdage og fjerne computervirus, deraf navnet.

Også at vide er, hvad er Antivirus forklare?

Antivirus software er en type program designet og udviklet til at beskytte computere mod malware som virus, computerorme, spyware, botnets, rootkits, keyloggere og sådan. Antivirus programmer fungerer til at scanne, opdage og fjerne virus fra din computer.

På samme måde, hvad er typer af antivirus?

  • 6 typer af antivirusprogrammer.
  • Comodo Antivirus er et solidt, pålideligt udvalg af værktøjer, der giver et betryggende sikkerhedsniveau til Microsoft Windows-baserede computere.
  • McAfee.
  • Norton.
  • Kaspersky.
  • Annoncebevidst.
  • AVG.

Bare så, hvad er Antivirus give eksempler?

Eksempler af anti virus software inkluderer McAffee, Norton og AVG. Anti-virus software er software til din computer, der bruges til at forhindre, opdage og fjerne malware, herunder computervirus, orme og trojanske heste. Nogle eksempler af anti-virus software er McAfee, Norton og Kapersky.

Hvorfor er antivirus vigtigt?

Antivirus software er "politimanden" ved porten til et computersystem. Den beskytter computeren mod indkommende trusler og opsøger, ødelægger og advarer om mulige trusler mod systemet. Der kommer hele tiden nye vira ud. Det er opgaven for antivirus software til at holde trit med de seneste trusler.

Anbefalede: